Suport lombar

Mai multe culori

Scaunul mașinii poate provoca hernia discurilor intervertebrale. Suportul lombar Benergo vă poate proteja de această problemă.

Cu toții cunoaștem senzația: coborând din mașină după un drum lung, ne este greu să ne îndreptăm. Din păcate, condusul este o încărcare pentru coloana vertebrală și periclitează sănătatea sa.

Benergo a dezvoltat un suport lombar pentru conducerea mașinii, care:

 • se potrivește perfect în curba anatomică a spatelui, așa-numita lordoză, astfel încât, prin plasarea
 • suportului lombar la spatele nostru, putem asigura postura corectă, pentru a simți din nou plăcerea condusului în condiții de siguranță.
EU COMAND

Soluția perfectă pentru prevenirea problemelor de coloană cauzate de conducerea mașinii.

În lumea de azi, folosirea mașinii și/sau a mijloacelor de transport în comun este indispensabilă. Cu toții suntem nevoiți să ne deplasăm șezând în fiecare zi. Fie că suntem șoferi sau numai pasageri în mașină, autobuz, tramvai sau tren – este esențial ca și în aceste situații de viață să fim în siguranță și să călătorim într-o poziție care protejează coloana vertebrală. De ce înseamnă călătoria un potențial pericol pentru coloana Dumneavoastră?

rossz ülés ábra

Șezând în mașină, discurile intervertebrale sunt în pericol! Șezând în scaunele mașinilor moderne, partea anterioară a vertebrelor se apropie, ceea ce duce la hernia și uzura discurilor intervertebrale. Imaginea alăturată prezintă poziția încovoiată pe care coloana noastră vertebrală o adoptă în scaunul unei mașini obișnuite.

jó ülés ékpárnán ábra

Sprijinul lombar Benergo previne această poziție periculoasă, încovoiată. Orientându-se după curbura naturală a coloanei lombare (lordoză), sprijină poziția normală vertebrelor, eliminând suprapresiunea asupra discurilor intervertebrale. Iată cheia sănătății pe termen lung a coloanei vertebrale, în condiții de ședere prelungită! Suportul lombar trebuie plasat în zona lombară , în concavitatea coloanei lombare (lordoza): nu pe fundul scaunului, ci aproximativ cu o palmă mai sus, așa cum prezintă ilustrația alăturată.Secretul pernei perfecte de sprijin constă în:

 • dimensiunile corecte,
 • folosirea unor materiale de calitate și
 • buretele de duritate perfectă.
 • Este exact ceea ce oferim noi, cei de la Benergo
EU COMAND

Cum să folosim suportul lombar?

 • Dimensiunile suportului lombar sunt potrivite dacă coloana lombară devine atât de concav, încât ceafa poate fi împinsă mult mai ușor de tetieră decât fără folosirea suportului lombar.
 • Acest dispozitiv de sprijin exercită un efect benefic atât asupra părții lombare a coloanei vertebrale cât și asupra discurilor intervertebrale cervicale!
 • Suportul lombar este prevăzut cu o contragreutate legată de pernă cu o bandă de pânză. Treceți contragreutatea prin deschizătura dintre vârful scaunului și tetieră, lăsând-o să atârne în spatele scaunului. Acum aveți posibilitatea să reglați perna în poziția dorită, care – datorită contragreutății – va rămâne la loc și după coborâre. Este important ca partea convexă a pernei să fie orientată spre coloana vertebrală!
 • ATENȚIE! Folosirea suportului lombar Benergo poate fi neplăcută la început. Motivul este faptul că sistemul nostru musculo-scheletic s-a obișnuit cu poziția încovoiată, incorectă. În asemenea situații putem avea senzația că suportul lombar ne apasă mijlocul, ceea ce poate părea neplăcut, inconfortabil și neobișnuit. Dacă simțiți aceste senzații, nu trebuie să întrerupeți folosirea pernei, fiindcă această senzație este normală. Persoanele care folosesc suportul lombar declară că se obișnuiesc cu perna întrosăptămână sau două.

Suportul lombar Informații despre produs

Lățime: 22 cm.

Lungime: 32 cm.

Material: burete spumos.

Husa: pânză rezistentă.

Compoziție: 65% fibre sintetice, 35% bumbac. Poate fi spălat și călcat.

Durata de viață: 1-3 ani, în funcție intensitatea folosirii.

Ei au scris despre suportul lombar:

Pot numai recomanda aceste suporturi lombare pentru toți cei care doresc să-și îngrijească coloana
vertebrală în timp ce stau în mașină.

Marina Thaler
Naturopat

EU COMAND

Pachet completperne pentru coloană


Suportul lombar poate fi achiziționat și ca parte a unui pachet economic și practic.

Pentru cine este recomandat?

 • pentru cei care se mulțumesc numai cu soluțiile perfecte
 • persoanelor care au probleme cu coloana, precum și celor care, din cauza ocupației lor, pot avea probleme cu discurile intervertebrale

Pachetul conține trei perne:

 • perna ic: pentru birou, pentru muncă sedentară, pentru luarea mesei
 • suportul lombar: pentru scaunul mașinii
 • perna cilindrică: pentru scaunul de la birou, fotolii, canapele
EU COMAND

Perne Benergo pentru coloana vertebrală

 • brand-img
 • brand-img