Perne pentru sezut

Mai multe culori

Dacă aveți o muncă sedentară, perna ic Benergo va fi cel mai bun prieten al coloanei Dumneavoastră, fiindcă o va regla în poziția perfectă.

La ce sunt utile pernele ic?


Cu ajutorul unei perne ic ergonomice avem posibilitatea să corectăm postura incorectă, cauzatoare de dureri de spate și de probleme ale coloanei vertebrale. Șezând pe perna ic Benergo, datorită suprafeței înclinate:

 • bazinul este împins în față.
 • Această modificare a stării de echilibru este compensată de corp prin tragerea în spate a trunchiului, astfel încât coloana vertebrală se îndreaptă involuntar.


Este vorba de simplă fizică! Nu-i nicio magie.

EU Comand

Cum vă ajută folosirea pernei ic?

rossz ülés ábra

Dacă vă așezați pe un scaun, după un timp ajungeți fie să vă lăsat înapoi, fie vă aplecați în față. Dacă ședeți cu spatele încovoiat, bazinul Dumneavoastră este împins în spate – după cum se indică în figura alăturată –,astfel încât partea anterioară a vertebrelor se apropie.

jó ülés ékpárnán ábra

Folosirea pernei ic Benergo împinge puțin bazinul în față, protejând astfel discurile intervertebrale. Poziția devine echilibrată, echilibrul muscular este păstrat. Pernele ic Benergo sunt recomandate atât pentru prevenirea herniei de disc, cât și pentru persoanele care suferă deja de hernie.


Secretul pernei perfecte de sprijin constă în:

 • dimensiunile corecte,
 • folosirea unor materiale de calitate și
 • buretele de duritate perfectă.
 • Este exact ceea ce oferim noi, cei de la Benergo.
EU COMAND
 • Așezați perna ic pe scaun în așa fel încât partea înaltă să se situeze spre spatele
  scaunului și cu partea joasă spre față. Logo-ul Benergo trebuie să stea îndreptat spre sus, în așa fel încât să fie vizibil. Așezați-vă pe pernă așa cum arată ilustrația și plasați-vă tălpile pe podea.
 • Cele mai multe persoane care încearcă perna ic pentru prima dată simt imediat ușurarea. Este mult mai comod să stai pe perna Benergo, decât fără pernă. În același timp poziția este neobișnuită, fiindcă sistemul nervos și sistemul osos s-au obișnuit cu statul pe suprafața orizontală.
 • De aceea, vă sfătuim să nu întrerupeți folosirea pernei după primele încercări.
 • Folosiți cât mai mult perna ic! Dacă este posibil, atunci nu uitați să duceți cu
  Dumneavoastră perna ic oriunde urmează să ședeți mai mult timp.
 • Nu uitați! Prevenirea este mult mai simplă, mai utilă și mai ieftină decât tratarea îmbolnăvirilor.
EU COMAND

Folosirea pernei ic în mașină

Când stăm în mașină, datorită naturii forțelor care se exercită asupra coloanei vertebrale, modalitatea cea mai utilă pentru protecția coloanei constă în folosirea unui suport lombar.
Cu toate că, în mod normal, folosirea pernei ic nu este neapărat indicată pentru mașină, perna poate fi utilă în anumite cazuri, deoarece corectează poziția incorectă:

 • Scaunele sunt diferite de la un tip de mașină la altul. Clienții noștri ne anunță frecvent că, pe lângă suporturile lombare, au încercat în mașină și perna ic și au simțit că aceasta este soluția optimă pentru protecția coloanei vertebrale.
 • În același timp, trebuie luat în considerare faptul că materialele scaunelor mașinilor
  îmbătrânesc și se deformează în timp. Acest efect poate fi compensat prin folosirea pernei ic în mașină.

Dimensiunile pernei ic Benergo

Suprafața șezutului: 34x34 cm, Înălțimea: 85 mm

Materialul: burete reciclat, deosebit de dur, dar flexibil.

Față de pernă cu fermoar – poate fi scos, ușor de spălat și de călcat.

Compoziție: 65% fibre sintetice, 35% bumbac.

Își păstrează calitatea: 5-10 ani, în funcție de intensitatea folosirii.

Opinii despre perna ic

Opinia reumatologilor și fizioterapeuților despre perna ic este unanim pozitivă. Tema folosirii dispozitivelor care corectează poziția în timpul șederii este prezentă de mult timp în literatura de specialitate ale profesioniștilor din domeniul sănătății.


Opinia unui client al companiei noastre despre perna ic Benergo:


"Eu i-am cumpărat în cadou cumnatei mele perna ic. Cu10 ani în urmă, ea a fost operată cu hernie de disc. Cu toate acestea, are și acum o muncă sedentară și o doare mijlocul destul de frecvent. De când folosește perna, au dispărut problemele! La început, colegii râdeau de ea pentru că stă drept ca o statuie, dar, cu timpul, pernele ic au apărut și sub fundul lor! "

EU COMAND

Mai multe produse Benergo

 • brand-img
 • brand-img